English
Ortaca Meslek Yüksekokulu Su Ürünleri(İKMEP)

Kazanılan Derece

Kabul Koşulları

Yeterlilik Koşulları

Önceki Öğrenim

Tarihçe

Program Profili

Program Yeterlilikleri

Sınavlar, Değerlendirme ve Notlandırma

Mezuniyet Koşulları

Mezun İstihdamı

Bir Üst Dereceye Geçiş

Eğitim Türü

Bölüm Başkanı

Bölüm AKTS Koordinatörü

Ders Planı

1. Yıl - 1. Dönem
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Teori Uygulama AKTS Yazdır
BSD100 BEDEN EĞİTİMİ Seçmeli 0 0 3
FİZ109 GENEL FİZİK Seçmeli 3 0 3
KİM111 GENEL KİMYA Seçmeli 3 0 3
MAT109 GENEL MATEMATİK Seçmeli 3 0 3
SÜR103 BALIK ANATOMİSİ VE VE MORFOLOJİSİ Zorunlu 0 0 3
SÜR111 LİMNOLOJİ Zorunlu 3 0 3
SÜR115 TEKNİK RESİM Seçmeli 2 2 3
SÜR117 SU ÜRÜNLERİNE GİRİŞ Zorunlu 3 0 3
SÜR119 BALIK BİYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 3
SÜR121 SPORTİF BALIKÇILIK Seçmeli 3 0 3
SÜR125 BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİNDE SU KALİTESİ Seçmeli 3 0 3
SÜR135 ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ I Seçmeli 3 0 3
SÜR159 SU ÜRÜNLERİ UYGULAMASI I Zorunlu 0 0 4
YDB141 ALMANCA I Seçmeli 0 0 0
       
1. Yıl - 2. Dönem
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Teori Uygulama AKTS Yazdır
ATB194 ATATÜRK İLK.VE İNK.TARİHİ II Zorunlu 0 0 0
ENF102 VERİ TABANI UYGULAMALARI Zorunlu 0 0 3
SÜR100 MESLEK STAJI (30 İŞ GÜNÜ) Zorunlu 0 0 0
SÜR118 BALIK SİSTEMATİĞİ Seçmeli 3 0 3
SÜR120 OŞİNOGRAFİ Seçmeli 3 0 3
SÜR122 AV ARAÇ GEREÇLERİ VE AĞ YAPIM TEKNİĞİ Zorunlu 3 0 3
SÜR124 SU ÜRÜNLERİ ÜRETİM YERLERİ Seçmeli 3 0 3
SÜR126 SU ALTI KURTARMA VE İLK YARDIM Seçmeli 3 0 3
SÜR128 PLANKTON BİLGİSİ VE KÜLTÜRÜ Zorunlu 3 0 3
SÜR130 SU KİMYASI Seçmeli 3 0 3
SÜR132 GENEL MİKROBİYOLOJİ Seçmeli 3 0 3
SÜR134 SU ÜRÜNLERİNİN HİJYEN VE SANİTASYONU Seçmeli 3 0 3
SÜR136 ÇEVRE KİRLİLİĞİ VE KONTROLÜ II Seçmeli 3 0 3
SÜR138 BALIK FİZYOLOJİSİ Seçmeli 3 0 3
SÜR140 ENDÜSTRİYEL BALIKÇILIK Seçmeli 3 0 3
SÜR160 SU ÜRÜNLERİ UYGULAMASI II Zorunlu 0 0 4
       
2. Yıl - 1. Dönem
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Teori Uygulama AKTS Yazdır
SÜR205 SU KİRLİLİĞİ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ Zorunlu 0 0 3
SÜR211 METEOROLOJİ Seçmeli 3 0 3
SÜR217 SU ÜRÜNLERİ AVLAMA YÖNTEMLERİ Zorunlu 3 0 3
SÜR219 İÇ SU BALIKLARI YETİŞTİRME TEKNİĞİ Zorunlu 3 0 3
SÜR221 DENİZ BALIKLARI YETİŞTİRME TEKNİĞİ Zorunlu 3 0 3
SÜR223 AKVARYUM BİLGİSİ VE YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 3 0 3
SÜR225 AĞ KAFESLERDE BALIK ÜRETİMİ Seçmeli 3 0 3
SÜR227 SU ÜRÜNLERİNDE MEKANİZASYON Seçmeli 3 0 3
SÜR229 SU ÜRÜNLERİ İŞLT. YÖNETİM VE ORGANİZASYON Seçmeli 3 0 3
SÜR231 YETİŞTİRİCİLİK VE ÇEVRE Seçmeli 3 0 3
SÜR233 YÜK İSTİFİ Seçmeli 3 0 3
SÜR235 EKOLOJİ Seçmeli 3 0 3
SÜR259 SU ÜRÜNLERİ UYGULAMASI III Zorunlu 0 0 4
       
2. Yıl - 2. Dönem
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Teori Uygulama AKTS Yazdır
SÜR200 MESLEK STAJI (30 İŞ GÜNÜ) Zorunlu 0 0 0
SÜR204 BALIK BESLEME BİLGİSİ Zorunlu 3 0 3
SÜR206 SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Zorunlu 3 0 3
SÜR214 KABUKLU SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ Seçmeli 3 0 3
SÜR222 CANLI BALIK TAŞIMACILIĞI Seçmeli 3 0 3
SÜR224 SU ÜRÜNLERİ MEVZUATI Seçmeli 3 0 3
SÜR226 BALIK HASTALIKLARI VE HİJYENİ Seçmeli 3 0 3
SÜR228 GEMİCİLİK BİLGİSİ VE NAVİGASYON Seçmeli 3 0 3
SÜR230 SEMİNER Zorunlu 0 2 1
SÜR232 GIDA SANAYİİ KALİTE GÜVENCE SİSTEMLERİ Seçmeli 3 0 3
SÜR234 BALIK YETİŞTİRİCİLİĞİNDE İLAÇ VE AŞI KULLANIMI Seçmeli 3 0 3
SÜR236 YEMLER VE YEM TEKNOLOJİSİ Seçmeli 3 0 3
SÜR238 KIYI YÖNETİMİ VE BALIKÇILIK Seçmeli 3 0 3
SÜR240 İŞLETMELERDE ÇED RAPORU Seçmeli 3 0 3
SÜR260 SU ÜRÜNLERİ UYGULAMASI IV Zorunlu 0 0 4
       
 

Değerlendirme Anketleri

Dersler ile Program Yeterlilikleri Matrisi

1. Yıl - 1. Dönem
1. Yıl - 2. Dönem
2. Yıl - 1. Dönem
2. Yıl - 2. Dönem
 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, 48000 Kötekli/Muğla | Tel: + 90 (252) 211-1000 | Fax: + 90 (252) 223-9280
Copyright © 2013 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
Yukarı Çık